The Team

Vibeke Brattli Jeg er født og oppvokst i Tromsø og er fasinert av variasjonen i årstidene. På sommeren går jeg tur i fjellet og sykler. Overnatting ute er en del av sommerens magi. På vinteren er jeg ofte på ski, truger eller fatbike.

Mine interesser førte meg til barnehagelæreryrket, der jeg har god anledning til å være ute i naturen med små grupper. Etter 25 år i friluftsbarnehage, der jeg hadde ambisiøse turmål for barnehagen, tilbyr jeg nå en unik kombinasjon av mine beste erfaringer til flere. Min opplevelse er at barn som har hele dager ute, blir glad og robust, de forstår naturfenomener, blir selvstendig og lærer hvordan man lager enkel mat på bål, hva man behøver i sekken, blir utholdende i akebakken og ellers. I leken brukes naturmaterialer som fremmer fantasien og barna er mer i nuet. For å få kontinuitet i det å få gruppene ut på tur, har jeg transport i egen buss til gammer og lavvo og ulike fjellturer til våren.

Har kompetansebevis for årlig godkjent livredningsprøve for livredning i vann og er godkjent Sommerturleder av DNT.


Dina Enoksen Elvehaug ble ferdig utdannet i 2015 fra London Studio Centre med en BA Hons Degree i Performing Arts. På det tredje året var hun en del av Intoto Contemporary Dance Company. Hun jobber som frilansdanser i Oslo med egenproduserte stykker i samarbeid med andre artister. Oppnådde mål de siste årene inkluderer: «Motherland» av Ornillia Ubisse, «Carmina Burana» regissert av Erik Ulfsby, «Satyricon» regissert av Karen Nikgol på Black Box Theatre, «Bæ, bæ lille» regissert av Kathrine Strøm på Hålogaland Theatre. I 2019 hadde Dina rollen som et av barna «Ada» i filmen «Hope» regissert av Maria Sødahl.

Dina er en kreativ kunstner med en original bevegelsesstil. Hun har en lidenskap for samtidsdans, gulvarbeid, animalistiske bevegelser, improvisasjon og yoga. Klassene hennes er både fysiske og rolige, og inneholder blandede variasjoner fra yoga, dans og animalistiske bevegelser. Dina har gjort forskjellige workshops i India, Frankrike og London. I 2013 gjennomførte hun et løveoppdrettprogram i Zimbabwe i to uker. I 2016 var hun en av lederne for et ungdomsdanseprogram i Tanzania gjennom Bajazz Ballet School. Hun liker å reise, lange turer på fjellet, langrenn og klatring.