ARCTIC CAMP BRATTLI

Dagstur hele året med grupper opp til 8 personer.

Introduksjonstilbud

Tilbudet gjelder 8 turer i Tromsø og ei helg i Malangen eller på Senja i perioden. Det blir tur onsdager kl 1700 og søndager kl 1000, du velger selv hvilke turer du deltar på, transport og turleder inkludert på alle turene.

Vis mer ...

Priser/bestilling

Bestilling av halvdagsturer i Tromsø og omegn. Camp over flere dager er i Malangen og på Senja Revnes. Inntil 8 deltakere på hver tur og camp. Guide er inkludert på alle turer og camp. I perioden august-oktober og mars-juni: kan barnehage og skole kjøpe 10 dagsturer for 8 deltakere for kr 5000,- per deltaker kan bedrifter, seniorer, vennegjenger etc kjøpe 10 fjellturer kr 5000,- per deltaker i lukket gruppe på 8.

Vis mer ...

Fjelltur

Fjelltur i Tromsø eller i Malangen. Du kan velge mellom lett, middels eller lang tur. Eller velg en lett tur i fantastisk natur, som nesten alle kan klare uansett fysisk form. Velkommen til det magiske landskapet i Malangen og Tromsø. Midnattssolen går aldri ned, og vi går oss ikke vill i mørket.

Vis mer ...

Sykkeltur

Ta en sykkeltur rundt Malangen en dag. Velg mellom lett, middels eller lang tur. Velkommen til det magiske landskapet i Malangen, utenfor Tromsø. Å sykle gir deg en flott mulighet til å utforske området. De stille og rolige veiene i det vakre landskapet er perfekt for en sykkeltur.

Vis mer ...

Sherpatrappa

Tromsø by ligger på ei øy, omkranset av fjell både på fastlandet og på øyene rundt. Du kan stå opp om morgenen og ved et rast blikk ut av vinduet vet du om det er kommet snø i fjellet eller og hvilke turklær du skal gå for.

Vis mer ...

Tromsdalstinden

Fjellet er 1238 meter høyt. Det er majestetisk og ligger nesten midt i byen. Tromsø har mange fine uberørte fjell i sin omkrets og Tromsdalstinden er et av de vakreste og mest tilgjengelige. Ishavskatedralen er et populært turistmål og den er ekstra flott med Tromsdalstinden som ligger like bak.

Vis mer ...

The Team

Vibeke Brattli er fra Tromsø og har alltid vært glad i friluftsliv. De siste 24 årene har hun jobbet i barnehage, og bygd denne opp til friluftsbarnehage der ei gruppe er utendørs hele dagen. Barna har en lavvo de kan varme seg i.

Vis mer ...

Turbussen

Turbussen Guide er inkludert på alle turer og camp, både sommer og vinter. Det er nødvendig med persontransport som en tilknyttet del av alle arrangementene/opplevelsene. Vi har plass til 8 gjester på hver tur.

Vis mer ...

Friluftsliv for barnehage og skole

I perioden september - november kan barnehage og skole kjøpe 10 turer for 8 deltakere, kr 5000,- per plass. De som ønsker å kjøpe turer kombinert med pedagog ressurs tilpasset sine behov, bes ta kontakt for å avtale møte. En prosentvis ressurs fastsettes utfra tariff for barnehagelærer og bonus er at turer er inkludert i prisen.

Vis mer ...

Friluftsliv for bedrifter/grupper

10 dagsturer for gruppe på 8 deltakere, kr 5000,- per deltaker i perioden september- november Å være på tur sammen gir et godt utgangspunkt for å skape et godt miljø og sammensveisede kollegaer/grupper. Jeg heter Vibeke Brattli og er utdannet barnehagelærer med videreutdanning i Veiledning av nyutdannede og Nasjonal lederutdanning for styrere.

Vis mer ...