The Team

Vibeke Brattli er fra Tromsø og har alltid vært glad i friluftsliv. De siste 25 årene har hun jobbet som pedagogisk leder og styrer i barnehage. Hun har utviklet en friluftsbarnehage der ei barnegruppe er utendørs hele dagen, med en lavvo de kan varme seg i. Vibeke har drevet med sportsklatring, ski, fjelltur og sykkel. I 2016 syklet hun Chooda/ Bike Zambia, det er en lang sykkeltur fra Lusaka to Livingstone i Zambia. Chooda/Bike Zambia er for å styrke, berike og opprettholde samfunn i Zambia. Har sykla fat bike på sand dynene i Sør Afrika og sykler gjerne på rolige landeveier i nord norge. Friluftslivet er godt for kropp og sjel, om det er en kort trugetur og en lunsj ved bålet, eller om det er en lang dag på fjellet.


Dina Enoksen Elvehaug ble ferdig utdannet i 2015 fra London Studio Centre med en BA Hons Degree i Performing Arts. På det tredje året var hun en del av Intoto Contemporary Dance Company. Hun jobber som frilansdanser i Oslo med egenproduserte stykker i samarbeid med andre artister. Oppnådde mål de siste årene inkluderer: «Motherland» av Ornillia Ubisse, «Carmina Burana» regissert av Erik Ulfsby, «Satyricon» regissert av Karen Nikgol på Black Box Theatre, «Bæ, bæ lille» regissert av Kathrine Strøm på Hålogaland Theatre. I 2019 hadde Dina rollen som et av barna «Ada» i filmen «Hope» regissert av Maria Sødahl.

Dina er en kreativ kunstner med en original bevegelsesstil. Hun har en lidenskap for samtidsdans, gulvarbeid, animalistiske bevegelser, improvisasjon og yoga. Klassene hennes er både fysiske og rolige, og inneholder blandede variasjoner fra yoga, dans og animalistiske bevegelser. Dina har gjort forskjellige workshops i India, Frankrike og London. I 2013 gjennomførte hun et løveoppdrettprogram i Zimbabwe i to uker. I 2016 var hun en av lederne for et ungdomsdanseprogram i Tanzania gjennom Bajazz Ballet School. Hun liker å reise, lange turer på fjellet, langrenn og klatring.


Dag Brattli gir alt for sitt utendørseventyr. Han begynte tidlig med klatring, både sommer og vinter. Tidligere konsentrerte han seg om sportsklatring i området rundt Tromsø og i Spania.

De siste årene har fokus vært på å sykle hele året. Han har deltatt i [Tour d’Afrique] (https://www.facebook.com/sportydag/) (Windhoek til Cape Town) to ganger, i 2014 og 2017, og fullførte Chooda / Bike Zambia i 2016 (Lusaka til Livingstone) for totalt 4500 km og 45 dager i telt i Afrika.